BLOK SECURITY
      
LUISTER LIVE
SOCIAL MEDIA
         
ELMOS
LUISTER LIVE
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordWachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
SHARE
KAPELSE MIDWEEK-CLASSIC
WesterloOp woensdag 26 juli organiseren WSC DUW VOORT de 6 editie van de KAPELSE MIDWEEK-CLASSIC. Ook nu weer zullen de nieuwelingen en juniores een mooie, spannende wielernamiddag bezorgen. En ook deze keer zullen een aantal jonge Kapelse wielertalenten aan de start staan, evenals enkele talenten uit naburige gemeenten.
Vertrek en aankomst liggen, net als de voorgaande edities, op Ter Voort, ter hoogte van t Pleintje. Het parcours blijft ongewijzigd. Dus langs Ter Voort, Zagerijstraat, Meidoornstraat, Berkenstraat, Gelendel, Elsbroek, Pasbrug, Strateneinde en opnieuw Ter Voort. De nieuwelingen vertrekken om 15 uur en dit zijn 14 x 5 km. Juniors vertrekken om 17.15 uur en rijden 18 x 5 km.
Op het parcours geldt, tijdens de wedstrijden, een stilstaan- en parkeerverbod.
Vanuit de richting Tongerlo en Zoerle Parwijs wordt een omlegging via Olen aangegeven om zo veel mogelijk verkeer op het parcours te vermijden. Vanuit de richting Morkhoven moet het verkeer de rijrichting van de wedstrijden volgen.
Voor, tijdens en na de wedstrijden is iedereen welkom in ons MIDWEEK-CLASSIC CAFE op t Pleintje voor een drankje en om te supporteren voor onze plaatselijke helden.